Uthyrning & montering av takställning i Östersund - Byggvän
21803
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21803,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Väderskydd

Ta hjälp av oss när ni behöver väderskydd

När ni är i behov av en säker och stabilt väderskydd finner ni den hos oss på Byggvän – oavsett hur litet eller stort projekt det handlar om.

Våra skickliga montörer infinner sig snabbt när ni behöver dem.
Frågan är bara vad ni behöver hjälp med och när ert projekt inleds?

Varför välja ett väderskydd i Östersund från Byggvän?

  • Behoven i fokus. Vi arbetar alltid efter våra kunders behov.
  • Lång erfarenhet. Vi besitter stor kunskap och har lång erfarenhet, vilket gör oss till en trygg aktör att vända sig till.
  • Kvalité och säkerhet. Vi arbetar alltid med stort fokus på kvalité och säkerhet – beroende av uppdragets omfattning.
  • Certifierade. Vi är måna om alla våra medarbetare och har som krav att alla innehar de certifieringar som krävs vid montering och demontering av väderställningar.
  • Arbetar brett. Vi åtar oss uppdrag åt byggföretag, privatpersoner, hantverkare och kraftverk i hela Jämtlands län med snabba ledtider.

Berätta mer om ert projekt

Är ni intresserade av att veta mer om hur vi arbetar och vad vi har att erbjuda er vad gäller väderskydd? Då är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss.

 

Berätta gärna mer om ert projekt och vilka behov ni står inför, så svarar vi med ett förslag på vad vi anser vara den bästa lösningen och komponeringen utefter just era behov och förutsättningar.

Offertförfrågan

Skicka in din offertförfrågan idag!

Ta mig till formuläret

Kontakta oss

Telefon: 063-18 32 22
E-post: info@byggvan.nu

 

Adress: Trådvägen 8, 831 52 Östersund