Vill du veta mer om oss? - Byggvän
21142
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21142,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Om oss

Byggvän AB grundades 1986

Byggvän AB grundades 1986 i Jämtland och har sedan starten varit ett aktivt och väletablerat uthyrningsföretag i byggbranschen. Det geografiska arbetsområdet utgörs i Jämtland, Härjedalen,Dalarna,Hälsingland samt Uppland.

Vår kundkrets består i huvudsak av byggföretag, privatpersoner,samt aktörer inom infrastruktur.

Personalteamet har lång erfarenhet med hög kompetens, vilket tillsammans bidrar till att möta behoven hos alla våra kunder. Oavsett krav eller önskemål hittar vi alltid lösningen.

Hos oss står alltid våra kunders säkerhet i fokus. Vi jobbar för en god arbetsmiljö och trygghet för våra beställare där vi garanterar byggnadsställningar av hög kvalitet. Olika kunder medför olika krav på säkerhetsarrangemang och efter många år i branschen vill vi påstå att vi kan tillgodose dessa på bästa sätt.

Vi har vårat huvudkontor i Östersund men har även en filial i Hälsingland där vi når ut till Hälsingland ,Dalarna samt Uppland

vi förfogar över ca 40000kvadrat ställning samt väderskydd

 

Medarbetare

Leveranserna av ställning sker med kranbilar samt flakbilar

Vi monterar och river åt dig så att ställningen står färdig att användas när du ska börja ditt arbete och är borta efter du är klar. Säkerhet är naturligtvis viktigt både för oss och dig.

 

Vi har ställningsbevis.

Kontaktformulär

Kontakta oss

Telefon: 063-18 32 22
E-post: info@byggvan.nu

 

Adress: Trådvägen 8, 831 52 Östersund