Vill du veta mer om oss? - Byggvän
21142
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21142,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Om oss

Byggvän AB grundades 1986

Vi grundade Byggvän AB 1986 i Jämtland och har sedan starten varit ett aktivt och väletablerat uthyrningsföretag i byggbranschen. Det geografiska arbetsområdet utgörs i huvudsak av Jämtland och Härjedalen men uppdrag utanför närområdet förekommer givetvis också.

Vår kundkrets består i huvudsak av byggföretag, privatpersoner, hantverkare och kraftverk i Jämtlands län. Hyr byggställningar hos oss, vi kan erbjuda lösningar enligt de flesta önskemål och behov.

Vårt personalteam erbjuder lång erfarenhet och hög kompetens, vilket tillsammans bidrar till att möta behoven hos de allra flesta av våra kunder. Oavsett krav eller önskemål hittar vi alltid lösningen. Alla våra ställningsmontage omfattas av ROT-avdraget.

Hos oss står alltid våra kunders säkerhet i fokus. Vi jobbar för en god arbetsmiljö och trygghet för våra beställare där vi garanterar byggnadsställningar av hög kvalitet. Olika kunder medför olika krav på säkerhetsarrangemang och efter många år i branschen vill vi påstå att vi kan tillgodose dessa på bästa sätt.

Vid vår anläggning i Lugnvik utanför Östersund har vi genom åren skapat en stor materialbuffert som hjälper oss att tillgodose varierande behov – både nu och i framtiden.

 

Varmt välkommen till oss på Byggvän!

Medarbetare

Transporter av byggnadsställningar med pickup eller kranlastbil kan tillhandahållas av Byggvän. Vi monterar och river åt dig så att ställningen står färdig att användas när du ska börja ditt arbete och är borta efter du är klar. Säkerhet är naturligtvis viktigt både för oss och dig.

 

Vi har ställningsbevis.

Kontaktformulär

Kontakta oss

Telefon: 063-18 32 22
E-post: info@byggvan.nu

 

Adress: Trådvägen 8, 831 52 Östersund