Om oss - Byggvän
21142
page-template-default,page,page-id-21142,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Om oss

Byggvän AB är sedan starten 1986 ett verksamt uthyrnings-företag som levererar och monterar byggnadsställningar och skylifts till företag inom byggbranschen.

Vår kundkrets består i huvudsak av byggföretag, privatpersoner, hantverkare och kraftverk i Jämtlands län.

Hyr byggställningar hos oss, vi kan erbjuda lösningar enligt de flesta önskemål och behov.

Vi hjälper dig välja rätt ställning utifrån dina behov, ring: 063-18 32 22

Vår kundkrets består i huvudsak av byggföretag, hantverkare och kraftverk i Jämtlands län. Vi arbetar även med Jämtkrafts alla grenar och är ett certifierat företag i Sellihcas leverantörsregister. Genom de nya rotavdragen har vi även fått ett ökat antal förfrågningar och beställningar från privatpersoner. Ingenting är omöjligt för Byggvän som sysselsätter runt tio personer.

 

Även om det i huvudsak är Jämtland och Härjedalen som är vårt geografiska arbetsområdet, gör vi givetvis även jobb utanför vårt närområde. Våra kunder har många gånger speciella krav och önskemål på hur ställningen ska byggas. Många gånger ska den kläs för att ge bra arbetsmiljö åt dem som ska vistas på ställningen. Även andra säkerhetsarrangemang förekommer.

 

Våra kunder har många gånger speciella krav, förutsättningar och önskemål på hur bygg- eller fasadställningen ska byggas. Vår långa erfarenhet, kompetens och kunnighet gör att vi kan möta de flesta önskemål. Oavsett vilken typ av ställning du är i behov av kan vi garantera en säker byggnadsställning av hög kvalitet. Hos oss står kundens önskemål och säkerhet i fokus.

 

Byggvän AB har en lång erfarenhet inom branschen och vid vår anläggning i Lugnvik har vi genom åren skapat en stor materialbuffert för att möta framtiden.

Tomas Arnesson, VD

Medarbetare

Byggvän AB har runt tio anställda med hög kompetens och stor erfarenhet.

Transporter av byggnadsställningar med pickup eller kranlastbil kan tillhandahållas av Byggvän. Vi monterar och river åt dig så att ställningen står färdig att användas när du ska börja ditt arbete och är borta efter du är klar. Säkerhet är naturligtvis viktigt både för oss och dig. Vi har ställningsbevis.

Byggställning

Telefon: 063-18 32 22
Fax: 063-18 32 23

Byggvän AB
Trådvägen 8
831 52 Östersund